top of page

Opdrachten

Wij werken graag in opdracht. Werken met glas is een relatief dure hobby en wanneer we, door het in opdracht vervaardigen van een raam of een object, onze hobby kunnen uitoefenen zonder zelf alle kosten te hoeven dragen, snijdt het mes aan twee kanten. Daarnaast krijgt de opdrachtgever er een uniek en kwalitatief hoogstaand raam of object mee.

Voor onszelf blijft het iedere keer weer een belevenis de wensen van een opdrachtgever om te zetten in een werkbaar concept en het werk te zien groeien onder onze eigen handen. Het oppakken van een afgemaakt werkstuk om het tegen het licht te houden, blijft elke keer bijna adembenemend.

Voor opdrachten kunt u contact met ons opnemen. U zult verrast zijn over de mogelijkheden. Wij werken met het Amerikaanse computerprogramma Glass Eye 2000, wat de mogelijkheid geeft bijna ieder ontwerp, van schetsen tot foto’s, om te zetten naar een glasontwerp.

Omdat wij uitsluitend hobbymatig werken, zijn wij verrassend voordelig. Wél streven wij naar hoge kwaliteit. Om dat te bereiken, werken wij nooit onder tijdsdruk.

bottom of page